KAM YIN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 494 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kam Yin. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 17:30 Bara kip curry for lunch en Moksi Meti for later...
27 sep 2022 om 1:13 Bezorger zeer vriendelijk. Het duurde lang. Het eten was lekker maar niet warm.
24 sep 2022 om 7:09 in de text en tracker waren aangegeven dat het eten binnen 45 minuten geleverd zou worden. toen die 45 minuten om waren, stond er dat het binnen 45 minuten geleverd zou worden. Dus kwam ook prompt na 90 minuten. Via ubereats is het altijd 25 minuten!
23 sep 2022 om 21:47 Op het eten niks aan te merken. Er was alleen een verkeerde bak eten bijgeleverd, bami met garnalen ipv Tjauwmin met kipfilet.
21 sep 2022 om 19:50 Mooi en snel geleverd. Het was lekker eten.
21 sep 2022 om 1:57 Ik heb Besteld 1 x Tjauw min met kip en 1 x nasi met kip en ik kreeg geen nasi met kip maar nasi met moksi meti en ik eet al 3,5 jaar geen rood vlees meer, ook de nasi kon ik niet opeten omdat er ook daarin roodvlees was verwerkt
13 sep 2022 om 21:26 Fantastisch lekker en snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.
9 sep 2022 om 6:07 Te laat bijna 2 uren gewacht super slecht
8 sep 2022 om 23:02 Bezorging duurde veel te lang
6 sep 2022 om 20:06 Weer lekker gegeten en vlotte bezorging, bezorger vriendelijk
2 sep 2022 om 19:34 Bezorging was precies zo lang als op de website was aangegeven. Het eten was heel erg lekker en ruim voldoende, wat bij vegan gerechten vaak niet zo is. En ook goed warm bij aankomst. Ook de vragen die ik vooraf had werden keurig en goed beantwoord.
31 aug 2022 om 3:31 Gewoon heerlijk als altijd.