KAM YIN

KAM YIN Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 398 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kam Yin. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 0:20 Erg lang moeten wachten op het eten. Nabellen “heeft u een moment?” Vervolgens niet reageren en klant laten wachten. Via bezorger gaven ze aan dat de order laat bij KY binnenkwam. Dat wordt altijd gezegd als ze opdrachten van Thuisbezorgd vergeten.
24 jun 2022 om 1:50 Tjaumin Kip was weer lekker
23 jun 2022 om 21:00 Zeer ontevreden over het eten.Het leek alsof er uit het bakje vlees gegeten was Contact gehad met kam Yin maar die heeft geen oplossing geboden.Heel jammer !!
23 jun 2022 om 20:42 Uitstekend
22 jun 2022 om 8:48 Lekkerste tjauw min kip / varken
21 jun 2022 om 0:58 Ik ga zelf graag naar Kam Yin. Het eten vind ik zelf wel lekker, echter vond ik het jammer dat een anderhalf uur op mijn eten heb moeten wachten..
20 jun 2022 om 20:22 Vroeger kon je hier lekker eten. Nu was mijn tjaumin verbrand! Eten bereiden en ook bezorgen duurde veel langer dan beloofd. In mijn nasi garnalen zaten 3 garnalen en 2 zakjes sambel en 1 zakje peper voor gerechten is een beetje zuinig. HEEL SLECHT!
18 jun 2022 om 13:55 Veel te lang, geen communicatie tussen bezorger en restaurant, na half uur weet restaurant niet eens dat ze een bestelling hebben en als ze dat wel weten is er geen bezorger van thuisbezorgd aanwezig in je freakin eten te bezorgen. Zwaar kut!!!;
18 jun 2022 om 1:34 Was lekker!
17 jun 2022 om 20:23 In de ochtend reeds bestelling geplaatst met bezorging rond 18:00... Pas om 19:15 bezorgd. Dat is wel er laat... :-(
17 jun 2022 om 16:25 Bara kipkerrie plus moksie meti/tjauw min , wat wenst een mens nog meer... Daarbij een supersnelle bezorging en het leven is goed
16 jun 2022 om 22:16 Lekker eten maar erg lang wachten.